Jij als Ondernemer

Ondernemen doe je niet zomaar. Het zit in je. Het is je passie. Je leven. Al doende leer je. En je leert veel. Want elk jaar is anders. Elke tijd is anders. Je moet inspelen op verandering. En dat lukt. Je groeit. Je groeit verder, ook als persoon, als leider. Je krijgt tegenslag. Je zet door. Je groeit weer. Je houdt van je werk. Het loopt lekker. En dan boem… crisis. Plotseling ziet de wereld er anders uit. Daar waar je normaal gesproken controle over hebt, heb je geen controle meer over.

Natuurlijk, je blijft keihard werken. Daarmee heb je het altijd gered. Mouwen opstropen. Niet zeuren. Vooruitkijken. Kansen zien. Maar als je door de crisis nauwelijks kansen ziet… Als de handel wegvalt… Als je ’s nachts wakker ligt van de rekeningen die je steeds moeilijker kan betalen… Als je het gevoel bekruipt dat je het misschien niet redt… Wat dan? In je eentje blijven knokken? Sterk blijven voor je naasten?  Voor je medewerkers? Voor je collega’s?  Voor de markt? Je bent toch geen loser..? De mentale druk is enorm groot, soms te groot.

Mentale herstart

De wereld verandert en jij verandert mee. Door de snelheid van de veranderingen, verschuift ook de manier van ondernemen. Daarmee komen ook de vragen, uitdagingen en onzekerheden. Kan ik het wel? Lukt het nog wel? Hoe zorg ik ervoor dat ik mee verander? Hoe blijf ik mijn medewerkers meenemen in mijn energie?
Je bent continu aan het schakelen van mens, naar proces, naar techniek, naar je medewerkers. Het bewaken van de balans in je onderneming staat centraal om het gewenste resultaat te bereiken. In  de chaos houdt jij je hoofd koel.

Maar niet alleen de balans binnen je bedrijf is belangrijk. Wat vaak onderschat wordt in ondernemersland is de balans werk/privé. Natuurlijk weten we dat wel, maar hoe doen we dat, maar belangrijker nog; wat dien we met die wetenschap?

Wat leer je tijdens de training?

We gaan deze training veel leren. Van elkaar en over onszelf, maar ook de confrontatie aangaan met jezelf. Elkaar en jezelf uitdagen om eens anders te kijken naar de toekomst en de mogelijkheden die dit brengt. Meer balans krijgen.
Dat groei ook begint met delen en verbinden. Niet teveel in je eigen bubbel blijven.

Het ontwikkelen daarvan begint altijd bij jezelf.

Jij bent de drijvende kracht van jouw bedrijf of. Dus als jij bereid bent om met andere inzichten en ervaringen te veranderen, neem jij je mensen, klanten en verdere omgeving mee in jouw nieuw hervonden energie. Je zult merken dat je als mens anders gaat kijken naar het leven en je werk. Vindt hernieuwde passie voor het vak, zoals je ooit bent begonnen.

Hoe werken we?

We gaan (inter)actief aan de slag.

We gaan leren, inspireren, reflecteren en onze ervaringen delen. Met gerichte oefeningen, prikkelende stof en no-nonsense aanpak gaan we aan de slag om jouw (nieuwe) doelstellingen te formuleren.

We doen tweemaal een 1-op-1 sessie. De eerste na de eerst gezamenlijke sessie en de tweede aan het eind van de trainingen.

Onderdeel van de training is een persoonlijkheidstest. Deze wordt in een 1-op-1 sessie met jou besproken.

Daarnaast maken we gebruik van de Coachingmonitor. Daarmee houden we zicht op de voortgang.

Waarom zou je deze training willen doen?

Omdat je een  nieuwe start kan maken. Het feit dat je de door de crisis de mogelijkheid hebt anders te kijken naar de wereld om je heen. Anders naar jezelf kijken en naar je bedrijf.

Aan het eind hebben we 6 thema’s behandeld:

  • Wat doet stress met jou;
  • De mens;
  • Jij als ondernemer/manager;
  • Balans werk/privé
  • De ondernemende leider;
  • Jouw hernieuwde kijk op je onderneming;
  • Jouw actieplan.

Eerst kennismaken met de trainer?

Mijn naam is Erik Eerhart, Mental- en Businesscoach. Wil je meer weten over mij en mijn aanpak? Twijfel dan niet en neem dan direct contact met mij op. Ik ga heel graag het gesprek met je aan.

Doelgroep

Ondernemers

Duur

6 hele dagen

2 maal 1-op-1 coaching

Locatie

Z-Gebouw
Zaailand 106
8911 BN Leeuwarden

Prijs

€ Volgt bij aanvraag.

Inschrijven tot

Data volgen naar versoepeling maatregelen

Trainer

Erik Eerhart

Trainingsdata

Voor de diverse mogelijkheden volgt binnenkort meer informatie