Open Trainingen

In onze inspirerende trainingen en workshops gaan we werken aan jouw Mentale Vitaliteit. Het leven gooit vele uitdagingen op je pad.

  • Wie ben jij als mens, als partner, als collega, als leider, als ouder etc.
  • Wat drijft jou?
  • Welke voldoening en/of zingeving geef je daar aan.
  • Loop je vast in werk, privé, sociaal, maatschappelijk.
  • Kloppen jouw normen, waarden en principes (afgezet in deze tijd) nog wel?

“Hoofd en hart werken samen om je wensen, dromen en doelstellingen te bereiken met de kennis, ervaring en talenten die jij bezit. Hoofd en hart zijn in balans en jij zit aan het stuur.”

Jouw Persoonlijk Leiderschap zal deze dagen centraal staan. Door het herkennen van jouw stressmanagement, goed leren ademen en de handvatten die we jou mee gaan geven deze dagen, krijgt jouw Mentale Vitaliteit een boost die je hernieuwde energie gaan geven voor de toekomst.

Welke stap wil jij zetten om je persoonlijke verder te ontwikkelen? Wanneer ga je dat doen? Wacht je af of is dit de tijd om de eerste stap te zetten? Wij gaan je daarbij helpen. Samen met de andere deelnemers ga je hernieuwde inspiratie vinden om mooie stappen in je leven te maken.

“Zelfkennis is de sleutel tot persoonlijke groei”

Was je voor de Corona al op zoek naar een andere zingeving, dan is dit nu helemaal de tijd om jezelf opnieuw te ontdekken. De Corona-crisis heeft helaas veel aangericht in onze maatschappij. We hebben het allemaal beleefd op onze eigen manier. Fysiek, maatschappelijk, mentaal. Met name dat laatste hebben we allemaal in meer of mindere mate ondervonden. We werden onder andere beperkt in onze vrijheden. Toekomstplannen kwamen on hold of werden noodgedwongen in de prullenbak gegooid. Er ontstond financiële druk door verlies van inkomsten of banen. Het doet wat met ons als maatschappij.

Maarrrrr…. Het geeft ons ook nieuwe kansen, perspectieven en inzichten. Wellicht was je voor de crisis al aan het kijken naar nieuwe wegen die je wilde inslaan. Toch is er vaak nog een drempel. Onze trainingen en  workshop gaat je helpen om over deze drempel heen te stappen.

“Het is tijd voor een mentale herstart!”

Onze trainingen en workshops zijn geen doel, maar een middel om jou verder te helpen. Jouw bereidheid en wil om aan je zelf te werken zijn de basis om Persoonlijke groei te bewerkstelligen.

Wij reiken je allerlei tools aan in de vorm van kennis, oefeningen, interactie en netwerk. Daarnaast monitoren we samen met jou de voortgang. We doen dat door middel van de Coaching Monitor.

Er zijn 3 momenten waarop we met jou monitoren:

  1. Aan het begin. Vasstellen van de doelen;
  2. Halverwege: 1-op-1 coachgesprek van 30 minuten
  3. Aan het eind 1-op-1 coachgesprek van 30 minuten

Onze input:

Wij geloven heel erg in doen. Interactief met veel oefeningen en dialoog. Soms uitdagen en provocatief, soms meeveren. Alles gericht op jouw ontwikkeling.

Jij als Persoonlijk Leider

Open training

Jij als Manager

Open training

Jij als Ondernemer

Open training