Partner Q4 Profiles

Wij zijn trots dat wij als Certified Partner van Q4 Profiles de DISC Profielen mogen inzetten bij onze klanten. Daardoor kunnen wij een steentje bijdragen aan sterk gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers die gelukkiger zijn in hun werk. Dat maakt hen bijzonder waardevol voor de werksfeer en de bedrijfscontinuïteit. In de DISC Profielen focussen wij op wat mensen bewust en onbewust beweegt.

Mijn DISC persoonlijkheidsprofiel

Dit Profiel laat zien wat een mens bewust en onbewust beweegt en hoe iemand de dingen doet. Daarmee kom je snel tot de kern en heb je een objectieve basis voor een gesprek.

Met dit Profiel kun je vragen beantwoorden zoals: 

Wat is je persoonlijke voorkeursstijl in communicatie?
Hoe is je natuurlijke gedrag?
Wat is je gewenste gedrag?
Hoe reageer je als je onder druk staat?
Hoe is je onbewuste reactie in stressvolle situaties?
Hoe kan het dat ik snel een ‘klik’ heb met iemand?

Hiermee breng je sterkten, talenten en valkuilen van jezelf en anderen in kaart. Dit profiel geeft zelfinzicht, maar laat ook zien hoe anderen dingen doen. Daardoor komen raakvlakken en knelpunten in beeld.

Zelfkennis en inzicht in de ander maakt de leefwereld voor mensen begrijpelijker, daar geloven wij in. Effectieve communicatie en onderlinge verdraagzaamheid beginnen bij zelfinzicht. Daardoor komen mensen tot bloei.

Op basis van jarenlang onderzoek en validatie zijn de DISC Profielen Q4 Profiles steeds verder ontwikkeld, Dat maakt ze helder, toegankelijk en praktisch toepasbaar. Onze profielen ondersteunen bij uitdagingen op het gebied van:

Effectieve Communicatie

Teamtrainingen

Personeelsbeleid en Organisatie

Veranderprocessen