Jij als Manager (OT)

Je houdt van uitdagingen. Je bent ondernemend, maar geen ondernemer. Je probeert de taken en doelen te vertalen naar je afdeling. Je doet dat met een portie gezonde ambitie en vol energie. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je wilt verdere stappen  maken als het gaat om de carrière. Uiteraard gaat niet alles van een leien dakje en kom je als manager een aantal pittige uitdagingen tegen. Hoe ga je daar mee om? 

De wereld verandert en jij verandert mee. Door de snelheid van de veranderingen, verschuift ook de manier van leidinggeven. Daarmee komen ook de vragen, uitdagingen en onzekerheden. Kan ik het wel? Past het wel bij mij? Hoe zorg ik ervoor dat ik mee verander?
Je bent continu aan het schakelen van mens, naar proces, naar techniek, naar je werkgever. Het bewaken van de balans in je team staat centraal om het gewenste resultaat te bereiken. In  de chaos houdt jij je hoofd koel.

Mentale herstart

Maar soms moet je weer even terug naar de basis. De coronacrisis heeft ons veel geleerd dat niets vanzelfsprekend is. Dat je moet koesteren wat er is en dat elke crisis een leermoment is. Ook voor jou als manager. Daarom is een mentale herstart soms nodig. Weer even “landen”. weer even tot besef wat belangrijk is en wie jij als individu in dit geheel bent.

Wat leer je tijdens de training?

We gaan deze training veel leren. Van elkaar en over onszelf, maar ook de confrontatie aangaan met jezelf. Elkaar en jezelf uitdagen om eens anders te kijken naar de toekomst en de mogelijkheden die dit brengt.

Het ontwikkelen daarvan begint altijd bij jezelf.

Jij bent de drijvende kracht van jouw bedrijf of afdeling. Dus als jij bereid bent om met andere inzichten en ervaringen te veranderen, neem jij je mensen, klanten en verdere omgeving mee in jouw nieuw hervonden energie. Je zult merken dat je als mens anders gaat kijken naar het leven en je werk. Vindt hernieuwde passie voor het vak, zoals je ooit bent begonnen.

Hoe werken we?

We gaan (inter)actief aan de slag.

We gaan leren, inspireren, reflecteren en onze ervaringen delen. Met gerichte oefeningen, prikkelende stof en no-nonsense aanpak gaan we aan de slag om jouw (nieuwe) doelstellingen te formuleren.

We doen tweemaal een 1-op1 sessie. De eerste na de eerst gezamenlijke sessie en de tweede aan het eind van de trainingen.

Onderdeel van de training is een persoonlijkheidstest. Deze wordt in een 1-op1 sessie met jou besproken.

Daarnaast maken we gebruik van de Coachingmonitor. Daarmee houden we zicht op de voortgang.

Waarom zou je deze training willen doen?

Aan het eind hebben we 6 thema’s behandeld:

  • Wat doet stress met jou;
  • De mens;
  • Jij als ondernemer/manager;
  • Balans werk/privé
  • De ondernemende leider;
  • Jouw onderneming of afdeling;

Eerst kennismaken met de trainer?

Mijn naam is Erik Eerhart, Mental- en Businesscoach. Wil je meer weten over mij en mijn aanpak? Twijfel dan niet en neem dan direct contact met mij op. Ik ga heel graag het gesprek met je aan.

Doelgroep

Leidinggevenden, ondernemers

Duur

  • 6 hele dagen

  • 2 maal 1-op-1 coaching

Locatie

Z-Gebouw
Zaailand 106
8911 BN Leeuwarden

Prijs

€ Volgt bij aanvraag.

Inschrijven tot

Data volgen na versoepelingen maatregelen

Trainer

Erik Eerhart

Trainingsdata

Voor de diverse mogelijkheden volgt binnenkort meer informatie