Incompany Trainingen

Door op een gezonde manier samen te werken bereik je als team het meest. Lijkt eenvoudig, maar in de praktijk gaat het niet altijd zoals we zelf graag zouden willen. Maar hoe doe je dat dan wel? Hoe bereik je een homogeen team? Niet iedereen denkt hetzelfde, doet hetzelfde of voelt hetzelfde. Het begint vaak met de juiste communicatie en het begrijpen van elkaars gedrag. Maar ook wat er vanuit management of directie wordt verwacht. ( Op de pagina blogs kan je hier een leuk stukje over lezen).

“Delen leidt tot begrip, wat weer leidt tot nieuwe inzichten. Er ontstaan nieuwe verbindingen, wat weer leidt tot een betere balans in het team.“  

We hebben een training ontwikkeld die zowel het team ondersteunt , alsook het individu. Want die laatste is namelijk de sleutel tot een soepel werkend team en het slagen of behalen van de gestelde doelen. Samen met jullie als team gaan we op zoek naar handvatten die leiden tot oplossingen. Voor de 1 sneller te begrijpen dan voor de ander, maar iedereen heeft zijn eigen Persoonlijk Leiderschap en de truc is om die van elkaar te kennen. Je leert van elkaar, je steunt elkaar en ja, zelfs kun je elkaar troosten, want achter elke façade zit een verhaal.

Wat we met elkaar willen ligt vaak al vast vanuit het management of directie. Maar het waarom en hoe we dat willen bereiken gaan we ontdekken. Er zijn verschillende mogelijkheden om onze trainingen in te zetten. Dit is compleet afhankelijk van de vraag en het doel. Onze trainingen kunnen we samenstellen voor 1 dag (Bootcamp) of meerdere dagen. Dit alles heeft puur te maken welk doel behaald moet worden, welke fase het team verkeert etc.

“Wij gaan het waarom en hoe ontdekken”

De coronacrisis heeft hard toegeslagen. Niet alleen op gezondheids- en sociaal vlak, maar zeer zeker ook op economisch vlak. Hoe nu verder? De 1,5 meter samenleving komt langzamerhand op gang. Bedrijven zijn druk in de weer om de 1,5 meter te realiseren, zodat klanten op de juiste wijze bediend worden en de medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen uitvoeren.

Vooral dat laatste wordt ook een mooie en grote uitdaging en geeft gek genoeg ook veel nieuwe mogelijkheden. Maatschappelijk kan je jezelf en je bedrijf opnieuw uitvinden. Maar ook, hoe gaan we samenwerken? Gaan we, voor zover mogelijk meer thuis werken? Er zijn zoveel vragen over hoe je jouw bedrijf moet aanpassen aan de nieuwe situatie. En hoe gaan je medewerkers dat invullen?

“Maatschappelijk kan je jezelf en je bedrijf opnieuw uitvinden"

Progressio kan daar een belangrijke rol in vervullen. In teamsessies gaan we brainstormen over hoe we het bedrijf en de afdelingen opnieuw vorm kunnen geven. Als ondernemer kun je daar enorm veel profijt van hebben. Immers, door je medewerkers mee te laten denken en mee te laten beslissen over een nieuw beleid, creëer je een enorm commitment. Jouw bedrijf wordt ook “hun” bedrijf.

En weet je wat het leuke is? Vaak zijn er mogelijkheden tot het verkrijgen van een subsidie. In diverse provincies is dit mogelijk. Wil je meer informatie over de teamsessies en de subsidies? Neem dan direct contact met ons op en gaan we samen kijken wat voor traject we in kunnen zetten.

Jij als Persoonlijk Leider

Incompany training

Jij als Manager

Incompany training

Jullie als Team

Incompany training