Teamontwikkeling d.m.v. subsidies

De coronacrisis heeft hard toegeslagen. Niet alleen op gezondheids- en sociaal vlak, maar zeer zeker ook op economisch vlak. Hoe nu verder?
De 1,5 meter samenleving komt langzamerhand op gang. Bedrijven zijn druk in de weer om de 1,5 meter te realiseren, zodat klanten op de juiste wijze bediend worden en de medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen uitvoeren.

Vooral dat laatste wordt ook een mooie en grote uitdaging en geeft gek genoeg ook veel nieuwe mogelijkheden. Maatschappelijk kan je jezelf en je bedrijf opnieuw uitvinden. Maar ook, hoe gaan we samenwerken? Gaan we, voor zover mogelijk meer thuis werken? Er zijn zoveel vragen over hoe je jouw bedrijf moet aanpassen aan de nieuwe situatie.
En hoe gaan je medewerkers dat invullen?

Progressio kan daar een belangrijke rol in vervullen. In teamsessies gaan we brainstormen over hoe we het bedrijf en de afdelingen opnieuw vorm kunnen geven. Als ondernemer kun je daar enorm veel profijt van hebben. Immers, door je medewerkers mee te laten denken en mee te laten beslissen over een nieuw beleid, creëer je een enorm commitment. Jouw bedrijf wordt ook “hun” bedrijf.

En weet je wat het leuke is? Je kan namelijk ook nog eens de helft terugkrijgen middels een subsidie. In diverse provincies is dit te verkrijgen. Wil je meer informatie over de teamsessies en de subsidies? Neem dan direct contact met ons op en gaan we samen kijken wat voor traject we in kunnen zetten.