Team trainingen

Door op een gezonde manier samen te werken bereik je als team het meest. Lijkt eenvoudig, maar in de praktijk gaat het niet altijd zoals we zelf graag zouden willen. Maar hoe doe je dat dan wel? Hoe bereik je een homogeen team? Niet iedereen denkt hetzelfde, doet hetzelfde of voelt hetzelfde. Het begint vaak met de juiste communicatie en het begrijpen van elkaars gedrag. Maar ook wat er vanuit management of directie wordt verwacht. ( Op de pagina blogs kan je hier een leuk stukje over lezen).

Delen leidt tot begrip, wat weer leidt tot nieuwe inzichten. Er ontstaan nieuwe verbindingen, wat weer leidt tot een betere balans in het team.

Met Blue Yellow Leaders hebben we een training ontwikkeld die zowel het team ondersteunt , alsook het individu. Want die laatste is namelijk de sleutel tot een soepel werkend team en het het slagen of behalen van de gestelde doelen.

Samen met jullie als team gaan we op zoek naar handvaten die leiden tot oplossingen. Voor de 1 sneller te begrijpen dan voor de ander, maar iedereen heeft zijn eigen Persoonlijk Leiderschap en de truc is om die van elkaar te kennen. Je leert van elkaar, je steunt elkaar en ja, zelfs kun je elkaar troosten, want achter elke façade zit een verhaal.

Wat we met elkaar willen ligt vaak al vast vanuit het management of directie. Maar het waarom en hoe we dat willen bereiken gaan we ontdekken.

Hierboven zie je het Persoonlijk Leiderschaps model van Blue Yellow Leaders

Er zijn verschillende mogelijkheden om onze trainingen in te zetten. Dit is compleet afhankelijk van de vraag en het doel. Onze trainingen kunnen we samenstellen voor 1 dag (Bootcamp) of meerdere dagen.
Dit alles heeft puur te maken welk doel behaald moet worden, welke fase het team verkeert etc.

We gaan graag met jou/jullie in gesprek om onze zienswijze verder toe te lichten en met elkaar een plan op te stellen, toegespitst op het team.
Nieuwsgierig en geïnspireerd? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij zijn in ieder geval benieuwd en gemotiveerd.