Persoonlijk Leiderschap Team

“Liever staand sterven, dan knielend leven! “

Deze quote kwam van een vroege vrijheidsstrijder . In een andere tijd en in een andere context. Maar als je deze ontleed, gaat het om Persoonlijk Leiderschap. Laat je je leven leiden of neem jij de leiding over je eigen leven in handen.

Uiteraard is dit niet altijd eenvoudig. We hebben niet altijd de controle in bepaalde omstandigheden. Maar we hoeven ons hoofd ook niet altijd te laten hangen naar deze omstandigheden. Leer de lessen en gebruik ze naar de toekomst.


Wat is Persoonlijk Leiderschap?


Persoonlijk Leiderschap is een containerbegrip en kun je er vele betekenissen aan geven. Zelfs Wikipedia geeft daar niet een duidelijk antwoord op. Wij geven er de volgende betekenis aan:
“Hoofd en hart werken samen om je wensen, dromen en doelstellingen te bereiken met de kennis, ervaring en talenten die jij bezit. Hoofd en hart zijn in balans en jij zit aan het stuur.”

We hebben ons sinds kort aangesloten bij Blue Yellow Leaders. Met Blue Yellow Leaders verzorgen we een compleet trainings- en coachingsprogramma, volledig gericht op Persoonlijk Leiderschap.
We zullen regelmatig informatieavonden, workshops, open trainingen en Persoonlijk Leiderschaps-reizen organiseren. Samen met elkaar werken aan je eigen ontwikkeling. Daardoor ontstaan compleet nieuwe verbindingen en inzichten.

Wil je meer informatie wat Persoonlijk Leiderschap voor jou kan doen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op. Ook kun je de kalender in de gaten houden, waar regelmatig nieuwe bijeenkomsten op staan.