Meerdaagse workshop “Herontdek je leiderschap als ondernemer en/of manager”.

UPDATE 9 oktober 2020: Gezien alle ontwikkelingen en maatregelen door Covid-19 hebben we helaas en logischerwijs moeten besluiten om de inspiratiereizen voor 2020 op te schorten en ergens in 2021 te laten plaatsvinden. Uiteraard zullen er in 2021 weer nieuwe inspirerende reizen georganiseerd worden.

Wil je informatie over deze reizen voor jezelf of je bedrijf, laat het ons weten.

Op het mooie Vlieland ga je leren en ervaren hoe je anders kan ondernemen en managen en leer je jezelf als leider beter kennen en te herkennen.

Ben jij na de crisis gemotiveerd om anders te ondernemen of te managen en je bedrijf  of afdeling te leiden?

Dan is deze zeer complete inspiratiereis jou op het lijf geschreven. Samen met 7 collega-ondernemers/managers gaan we ervaren hoe jij jezelf als ondernemer en manager kan herontdekken en hoe jij je basis als leider opnieuw kan vormgeven.

Hoe wil  je eigenlijk in je onderneming of afdeling werken? Hoe passen jouw medewerkers daarin? Gun jij jezelf de tijd en de ruimte om op een andere manier naar jezelf en je onderneming/afdeling te kijken en daarnaar te handelen?

Je wilt anders, maar je weet even niet hoe!

We gaan deze reis heel veel leren. Van elkaar en over onszelf, maar ook de confrontatie aangaan met jezelf. Elkaar en jezelf uitdagen om eens anders te kijken naar de toekomst en de mogelijkheden die dit brengt.
Het ontwikkelen daarvan begint altijd bij jezelf.

Jij bent de drijvende kracht van jouw bedrijf of afdeling. Dus als jij bereid bent om met andere inzichten en ervaringen te veranderen, neem jij je mensen, klanten en verdere omgeving mee in jouw nieuw hervonden energie. Je zult merken dat je als mens anders gaat kijken naar het leven en je werk. Vindt hernieuwde passie voor het vak, zoals je ooit bent begonnen.

We gaan (inter)actief aan de slag.

We gaan leren, inspireren, reflecteren en onze ervaringen delen. Met gerichte oefeningen, prikkelende stof en no-nonsense aanpak gaan we aan de slag om jouw (nieuwe) doelstellingen te formuleren.

Aan het eind hebben we 6 thema’s behandeld:

 1. Wat doet stress met jou;
 2. De mens;
 3. Jij als ondernemer/manager;
 4. Balans werk/privé
 5. De ondernemende leider;
 6. Jouw onderneming of afdeling;
 7. Jouw persoonlijke en zakelijke actieplan;

De reis begint al, voordat het fysiek aanvangt;

Deze meerdaagse workshop wordt voorafgegaan door de Vitality Mind Challenge, kortweg de VMC. De VMC® is een online analytisch en voorspellende tool dat inzicht geeft in iemands huidige mentale gezondheid (vitality). De VMC® is uniek want het is de enige tool in de wereld dat kan voorspellen of iemand het risico loopt met psychisch verzuim te gaan.

Ongeveer 2 tot 3 weken voor aanvang krijg je een mail met daarin de toegangscodes om de tool te gebruiken. Dus voordat jij de boot opstapt heb je de test reeds gedaan en een (online) gesprek gehad met mij als gecertificeerd VMC-coach, waarin we de resultaten bespreken.
Deze resultaten komen later (discreet) weer aan bod, bij de thema’s “Jij als mens” en “Jij als ondernemer/manager” en “Stressmanagement”.

Klik hier als je meer wilt weten over de VMC®

Voor wie?

Deze inspiratiereis richt zich op alle ondernemers of managers. Met deze reis willen we ons niet beperken op 1 specifieke ondernemer/manager. Iedereen kan van elkaar leren. Natuurlijk is het makkelijk spiegelen met iemand uit je eigen branche, maar het wordt nog veel interessanter als iemand uit een andere branche die spiegel vasthoudt. Met een hele andere frisse kijk. Daar zit al een hele leuke uitdaging.

Iedereen heeft namelijk zijn of haar unieke visie over het verbeteren van effectiviteit, groei, missie, visie, strategie, management en zoveel andere facetten die het ondernemerschap met zich meebrengt.

Mentaal en Fysiek Vitaal

Mentaal Vitaal

“Hoofd en hart werken samen om je wensen, dromen en doelstellingen te bereiken met de kennis, ervaring en talenten die jij bezit. Hoofd en hart zijn in balans en jij zit aan het stuur.”

Jouw Persoonlijk Leiderschap zal deze dagen centraal staan. Door het herkennen van jouw stressmanagement, goed leren ademen en de handvatten die we jou mee gaan geven deze dagen, krijgt jouw Mentale Vitaliteit een boost die je hernieuwde energie gaat geven voor de toekomst.

De laatste avond van onze reis zal in het teken staan van een bijzonder verhaal van Bojan Bajic. Bojan is een voormalig asielzoeker als gevolg van de oorlog in het vroegere Joegoslavië. In zijn onlangs geopende brouwerij zal hij ons meenemen op zijn reis naar Persoonlijk Leiderschap.

Fysiek Vitaal

Gaan we alleen maar werken aan je mentale en zakelijke vitaliteit?
Nee, we gaan ook werken aan onze fysieke vitaliteit. In de loop van de workshop worden we meegenomen door Evert Hettema, gecertificeerd instructeur van de Wim Hof methode.

Wim ‘The Iceman’ Hof heeft een speciale methode ontwikkeld, waarmee je je lichaam in optimale conditie houdt, maar ook kunt controleren tijdens  stressvolle momenten. De methode heeft inmiddels aanhangers uit de hele wereld! Reden genoeg dus, om hier iets meer over te leren!

In 2015 is Evert instructeur geworden van de Wim Hof Methode en heeft sindsdien honderden mensen laten rillen en chillen! Hij heeft veel getraind en samengewerkt met Wim ‘the iceman’ Hof. In Nederland, maar ook in Polen tijdens de winter-expedities.

Op 1 van deze dagen zal hij je meenemen op een adem(be)nemende wandeling, die geheel in stilte zal worden gelopen. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur.  Door even niet te praten en al je zintuigen open te zetten, wordt je je veel bewuster van je omgeving. Een stevige stille wandeling heeft dus een positief effect op je brein, je spieren én je conditie! Tevens laat hij je kennismaken met twee verschillende ademtechnieken. Door deze technieken toe te passen tijdens het wandelen hou je je zuurstoflevel op peil en blijf je in de aandacht van het wandelen.

Daarnaast ga je een volledige Wim Hof Methode (WHM) workshop ervaren. Dit dagdeel wordt aandacht besteed aan de WHM ademtechniek, doen we yoga en gaan een ijsbad in. Tussendoor is er gelegenheid te evalueren en vragen te stellen.

Wat levert deze meerdaagse workshop jou op??

Jij kijkt terecht naar wat het jou gaat opleveren. Dat is een basiskenmerk van de gedreven ondernemer en manager. We hebben een uitgebalanceerd programma, 7 gemotiveerde sparringpartners, heerlijke omgeving en natuur in combinatie met lichte lichamelijke activiteiten, met onderstaande resultaten:

 1. Bewuster leven als mens;
 2. Je kijkt bewuster naar jezelf als ondernemer/manager;
 3. Je leert veel over stressmanagement;
 4. Een compleet nieuw netwerk;
 5. Je krijgt handvatten mee om lichamelijk bewuster te leven;
 6. (Persoonlijk) Leiderschap

Locatie, data en kosten

Kosten:
Aangezien we met elkaar hard aan het werk zijn om de crisis te overwinnen, bieden we deze inspirerende reis aan voor € 1.795,00 (normaal € 1.995,00)
De kosten zijn exclusief btw en inclusief toeristenbelasting, hotel, ontbijt, lunch, diner ( 3-gangen en 2 drankjes), retour Harlingen-Vlieland, workshop Wim Hof-methode.
De hotelkamer is voor 1 persoon.
Ook inbegrepen de online test en (online) evaluatie t.w.v. normaal € 350,00 (ex. Btw)

Ben je gemotiveerd en geïnspireerd om een nieuwe stap in je ondernemersleven te zetten? Neem dan contact op voor verdere informatie.

We gaan uit van minimaal 5 deelnemers en maximaal 8. Bij minder dan 5 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren of te verplaatsen naar een later tijdstip.