Masterclass online presenteren en leidinggeven

Door de zeer beperkte mogelijkheden als gevolg van de Corona-crisis zijn alle geplande evenementen doorgeschoven naar 2021. Begin volgend jaar verwachten we een nieuwe kalender te kunnen presenteren.

In de afgelopen tijd is het duidelijk geworden dat we meer en meer online gaan werken. “Live” samenwerken zal minder worden en daardoor zal een andere skill set nodig zijn, als het gaat om presenteren of leidinggeven.

Progressio Training en Coaching en Uitgesproken uit Amsterdam slaan daarom de handen inéén voor een inspirerende 1-daagse-masterclass “Online presenteren” en “Online leidinggeven”.

In de onderstaande video leggen we uit, wat we tijdens deze masterclass gaan doen.

Over Frouke Kramer

Als afgestudeerd psychologe en na een commerciële carrière volg ik sinds 2009 mijn hart: presenteren en hoe anderen daar (nog) beter in te maken. Ik trainde onder meer samen met Judith Bosch, een gerenommeerd media- en presentatietrainer. Ik heb een uitgesproken talent voor het geven van constructieve feedback. In mijn aanpak als trainer ben ik analytisch, positief kritisch en heb ik door mijn ruime ervaring altijd toepasbare tips paraat. Ik ben ook in te zetten als voice-over en als dagvoorzitter bij uw congres, lezing of debat.

Door training word je beter. En als je beter wordt, is het ook leuker. Frouke Kramer traint iedereen die de impact van zijn of haar verhaal wil vergroten. Die beter wil worden in het presenteren. Of je nu veel ervaring hebt of niet, zij helpt je jouw eigen en unieke spreektalent te ontdekken en te gebruiken. In een veilige omgeving gaan we oefenen en verbeteren. Gericht en vakkundig. Jij bent het lesmateriaal en leert door te doen. Zo kom je tot nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Dat maakt de trainingssessie persoonlijk en zinvol. Na afloop ben je zelfbewuster en sta je steviger in je schoenen. Vanaf nu ben je met (nog meer) plezier aan het woord.

Deze dag wordt volledig verzorgd, dus inclusief koffie, thee, water, lunch en een borrel na de masterclass.
In verband met de coronamaatregelen hebben we een zeer geschikte ruimte tot onze beschikking. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, dus schrijf je snel in!
Wil je meer informatie? Laat het ons weten via het contactformulier of bel 058-2600400.

Wanneer: 30 oktober 2020
Waar: Grandcafé Z in Leeuwarden
Kosten: € 225,00 exclusief 21% btw

Inschrijfformulier masterclass online presenteren en leidinggeven

Als je alle gegevens hebt ingevuld en klikt op inschrijven, krijg je zo snel als mogelijk de bevestiging van je inschrijving. Wij sturen je de factuur en na betaling van de factuur, is jouw deelname definitief.