Het 30 voor 30 klankbord-gesprek

Door Covid-19 (Corona) zit de gehele wereld sinds een paar maanden in een soort van rollercoaster van gedachten over gezondheid, emoties, financiële zorgen etc. Er ligt een druk op het individu, waar we nog nooit mee te maken hebben gehad. Op veel zaken hebben wij geen invloed. Bijvoorbeeld wat de overheid besluit. Hoe anderen met de nieuwe situatie omgaan, de verwachte 1,5 meter samenleving, het “nieuwe” normaal waar over gesproken wordt. In sommige gevallen dreigen we het stuur kwijt te raken.

Maar dat laatste hoeft zeker het geval niet te zijn. We moeten ons proberen te concentreren op zaken waar wij wel direct invloed op uit kunnen oefenen. Om weer het gevoel te krijgen dat je leider bent over je eigen leven. Dat is natuurlijk niet eenvoudig, maar daar zijn oplossingen voor.

Binnen Progressio Training en Coaching introduceer ik het online 30 voor 30 klankbordgesprek. Wat houdt dit in?
Voor € 30,00 (inclusief btw) gaan we 30 minuten in op jouw huidige situatie. De issues waar je mee worstelt, de uitdagingen die er liggen, de hobbels die er zijn. Samen gaan we kijken waar we jou handvatten kunnen geven om beter met de hele situatie om te gaan. Ik geef je tips hoe je bepaalde zaken beter sturing zou kunnen geven.

Ben je ondernemer/manager of medewerker, jong of oud, man of vrouw, alleenstaand of niet? Dit kan het verschil voor je maken! Neem contact met me op via het contactformulier en ik bel je zo snel mogelijk op voor het eerste gratis 10-minuten gesprek en plannen we een online-afspraak. Ik hoop je snel te spreken!