E-book

E-book Bibliotheek


In deze vreemde, gekke, maar toch ook uitdagende tijden mag ik toch een klein feestje vieren en ga ik daarom een klein cadeautje uitdelen. Sinds medio april ben ik toegelaten tot de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, kortweg NOBCO. Daarmee kan Progressio Training en Coaching zich professioneel blijven ontwikkelen en daar ben ik toch wel een klein beetje trots op. Daarom ga ik mijn E-Book “Mentaal Vitaal” gratis weggeven. In dit boek gaan we kort in op Persoonlijk Leiderschap en wat dit voor een ieder kan betekenen. Of je nu jong bent of al wat ouder, leiding geeft of niet, ondernemer bent of niet. Voor iedereen kan Persoonlijk Leiderschap je helpen om je persoonlijk te ontwikkelen. Met name in deze tijd kan dit verrassende inzichten geven.

Leuk dat je belangstelling hebt voor het E-book “Mentaal Vitaal” op basis van Persoonlijk Leiderschap. We hopen dat je deze gratis introductie waardeert. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan horen wij dat graag. Klik dan hier voor meer informatie.


Abonneer je hieronder op toekomstige nieuwsbrieven en ontvang ons eerste E-book gratis!

Bij het abonneren op onze nieuwsbrief gaat u akkoord met het ontvangen van promotioneel marketing materiaal en onze privacyverklaring (zie footer). 

Wij staan voor veilig internet en doen daar ook alles aan. Desondanks komt het (gelukkig) sporadisch voor dat we toch in de spam terechtkomen. Check deze box derhalve voor de zekerheid.

U kunt te allen tijde uw abonnement opzeggen!