De VMC® voor particulieren

Voel je je goed en wil je je goed blijven voelen? Bent je benieuwd of je risico loopt op burn-out klachten? Of maakt je je al zorgen over jezelf? Neem dan contact met ons op want de Vitality Mind Challenge is er ook voor jou als individu.

De VMC® in het kort

Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. De uitslag van de vragenlijst beoordelen we aan de hand van een wetenschappelijk optimum (20 criteria). Je kan direct zien welke thema’s aandacht nodig hebben. Iedere ingevulde VMC wordt teruggekoppeld in een gesprek van ongeveer een uur met mij als gecertificeerd coach. Tijdens dit gesprek formuleren we een gedegen vervolgadvies, waar je direct mee verder kunt:

1. Wij ontdekken geen grote problemen: er is geen actie nodig.
2. Er zijn thema’s die aandacht nodig hebben, maar die zijn nog niet van ernstige aard: je kan eventueel aan de slag met een coach voor ondersteuning
3 Er is een vermoeden van ernstige klachten: coaching is noodzakelijk om uitval te voorkomen

Ben je al nieuwsgierig en bereid om met jezelf aan de slag te gaan en een stap te zetten naar een meer uitgebalanceerd leven? Neem dan contact met ons op en wij nemen je mee in de wereld van Mentale Vitaliteit.