Profielfoto social media

Ontwikkeling begint bij jezelf!

Hierbij ontvang je de 2-maandelijkse nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte van mentale vitaliteit, persoonlijke leiderschap en nog veel meer zaken die te maken hebben met ontwikkeling van jou als individu.

Mentaal Vitaal

Wij coachen op basis van persoonlijke begeleiding, 1-op-1 en op basis van gelijkwaardigheid. Samen bepalen we jouw doelen, gegrond op wat jij wilt. Jouw effectiviteit, kennis, gevoel en bekwaamheid staan centraal. Lees meer.

Team Vitaal

Met onze gerichte team-trainingen helpen we jouw organisatie, team of afdeling nog efficiënter en flexibeler te laten functioneren.
Lees meer.

Workshops/
Trainingen

Vanaf dit moment zijn wij continu bezig met het organiseren van diverse workshops en trainingen. Alles gericht op de ontwikkeling van jou als individu.
Lees meer
MAR_5868

Meerdaagse workshop op Vlieland: Herontdek je ondernemerschap'!

In september gaan we met 8 ondernemers werken aan een nieuwe ondernemende toekomst met een verrassend programma.
Lees meer over deze inspiratiereis

Meerdaagse workshop op Vlieland: "Mentaal Vitaal"!

Op het mooie Vlieland ga je tijdens deze zeer complete workshop leren en ervaren hoe je beter met stress kan omgaan en kan herkennen. Maar ook wat Persoonlijk Leiderschap is en wat het voor je kan doen.
Lees meer over deze inspiratiereis
MAR_5854
Uitreiking

De Vitality Mind Challenge (VMC®)

Sinds kort mag ik mij als Progressio Training en Coaching gecertificeerd partner en coach noemen van de Vitality Mind Challenge.De VMC® is een online analytisch en voorspellende tool dat inzicht geeft in iemands huidige mentale gezondheid (vitality). De VMC® is uniek want het is het enige tool in de wereld dat kan voorspellen of iemand het risico loopt met psychisch verzuim te gaan.
Lees meer over deze unieke preventietool


Bootcamp-2-1
Team-768x461-2

Ontwikkel je medewerkers met subsidie

De economie komt piepend en krakend weer op gaan. Bedrijven zijn druk in de weer om de 1,5 meter te realiseren, zodat klanten op de juiste wijze bediend worden en de medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen uitvoeren.
Vooral dat laatste wordt ook een mooie en grote uitdaging en geeft gek genoeg ook veel nieuwe mogelijkheden. Maatschappelijk kan je jezelf en je bedrijf opnieuw uitvinden. Er zijn subsidies, die je hierbij kunnen ondersteunen. Lees meer.

Workshops / Trainingen

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van fysieke workshops en trainingen voor kleinere groepen voor het geval de maatregelen versoepeld worden. Tijdens deze bijeenkomsten geven we je inzichten, hoe je anders met een crisis om kan gaan. Lees meer.
Workshop-768x1152-2
Webfoto-HV-2-1
Vanaf augustus 2020 presenteren wij Horeca Vitaal!
Na de zomer beginnen we met strategische partners Horeca Vitaal. een platform waarbij kennis, ervaring en gastbeleving centraal staat.
Lees meer over Horeca Vitaal
Logo Nobco Affiliated with EMCC klein-rgb
coachingmonitor-badge-a1
facebook website instagram linkedin