Profielfoto social media

Ontwikkeling begint bij jezelf!

Hierbij ontvang je de 2-maandelijkse nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte van mentale vitaliteit, persoonlijke leiderschap en nog veel meer zaken die te maken hebben met ontwikkeling van jou als individu.

Mentaal Vitaal

Wij coachen op basis van persoonlijke begeleiding, 1-op-1 en op basis van gelijkwaardigheid. Samen bepalen we jouw doelen, gegrond op wat jij wilt. Jouw effectiviteit, kennis, gevoel en bekwaamheid staan centraal. Lees meer.

Team Vitaal

Met onze gerichte team-trainingen helpen we jouw organisatie, team of afdeling nog efficiënter en flexibeler te laten functioneren.
Lees meer.

Horeca Vitaal

Wij willen horecabedrijven helpen om een hogere omzet te creëren door middel van iontwikkeling van personeel en management.
Lees meer
Foto nieuwsbrief
Gratis E-Book

Gratis E-Book "Mentaal Vitaal"

In dit boek gaan we kort in op Persoonlijk Leiderschap en wat dit voor een ieder kan betekenen. Of je nu jong bent of al wat ouder, leiding geeft of niet, ondernemer bent of niet. Voor iedereen kan Persoonlijk Leiderschap je helpen om je persoonlijk te ontwikkelen. Met name in deze tijd kan dit verrassende inzichten geven.
Download hier
Progressio en de coronacrisis

30 voor 30 online klankbord-gesprek

Door Covid-19 (Corona) zitten we in een rollercoaster van gedachten over van alles en nog wat. Er ligt een druk op het individu, waar velen nog nooit mee te maken hebben gehad. Hoe gaan we hier mentaal mee om? Wij kunnen je hierbij helpen. Klik hier voor info.
E13F93FA-674C-478A-A211-A7B08CF94B70
Bootcamp-2-1
Team-768x461-2
Subsidies

Ontwikkel je medewerkers met subsidie

De 1,5 meter samenleving komt langzamerhand op gang. Bedrijven zijn druk in de weer om de 1,5 meter te realiseren, zodat klanten op de juiste wijze bediend worden en de medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen uitvoeren.
Vooral dat laatste wordt ook een mooie en grote uitdaging en geeft gek genoeg ook veel nieuwe mogelijkheden. Maatschappelijk kan je jezelf en je bedrijf opnieuw uitvinden. Er zijn subsidies, die je hierbij kunnen ondersteunen. Lees meer.

Workshops / Trainingen

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van fysieke workshops en trainingen voor kleinere groepen voor het geval de maatregelen versoepeld worden. Tijdens deze bijeenkomsten geven we je inzichten, hoe je anders met een crisis om kan gaan. Lees meer.
Workshop-768x1152-2
MobiNoord
Erik Eerhart op pad met Han-Paul van Westing van Mobi-Noord over deelauto's, de crisis en hoe hier mee om te gaan. Klik hier voor de video.
Logo Nobco Affiliated with EMCC klein-rgb
facebook website instagram linkedin