Profielfoto social media

Ontwikkeling begint bij jezelf!

Hierbij ontvang je de 2-maandelijkse nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte van mentale vitaliteit, persoonlijke leiderschap en nog veel meer zaken die te maken hebben met ontwikkeling van jou als individu.
In tijden van crisis is het soms goed om eens even stil te staan. Stilstand betekent per definitie niet achteruitgang. Even stilstaan betekent simpelweg dat je tijd neemt om te reflecteren en gaat kijken naar nieuwe en andere mogelijkheden. We gaan nu letterlijk en figuurlijk even naar binnen.
Als ondernemer en eigenaar van Progressio Training en Coaching heb ik dat ook gedaan. Nieuwe samenwerkingen aangegaan, verder ontwikkeld, innovatiesubsidie aangevraagd en gekregen en momenteel zijn we aan het bouwen aan een nieuwe website. Een website die nog meer aansluit op de huidige wereld en de vraag die er is naar training en coaching. We hopen hier begin januari mee klaar te zijn.
Ik praat ook in de we-vorm, aangezien ik heel blij ben met de ondersteuning van Koen Dijkstra. Koen gaat mij op de achtergrond 2 dagen in de week ondersteunen met diverse werkzaamheden. In deze nieuwsbrief stelt hij zich even aan jullie voor.

Rest mij alleen nog iedereen hele fijne feestdagen te wensen en te bedanken voor de belangstelling en blijf ons volgen in een gezond 2021!


Met warme groet,
Erik Eerhart

Mentale Drempels... Wat nou als het lukt?

Bij mij in het huis hangt de #Omdenken kalender en dagelijks kom ik allerlei leuke en wijze uitspraken of spreuken tegen. Zo ook afgelopen zaterdag, 28 november, waar onderstaande uitspraak mij inspireerde tot het schrijven van deze blog.
“Als je aarzelt, groeit je angst; als je waagt, groeit je moed.”
Lees meer.

Progressio heeft een YouTube-kanaal

De afgelopen week kregen we heel veel reacties op de blog “Als je twijfelt groeit je angst, als je waagt groeit je moed”, naar aanleiding van een spreuk op de Omdenken kalender. Bedankt daarvoor.
In aansluiting daarop vind je hierbij de blog “Small steps, Big steps”, die we eerder op onze website hebben geplaatst. Lees meer

De Vitality Mind Challenge
Meer en meer mensen komen helaas verder onder druk te staan door de tijd waarin we leven. Wil je weten hoe jij er mentaal voor staat? En hoe je er beter mee om kan gaan?
Lees meer

Progressio is sinds kort Certified Partner van Q4 Profiles!!

DISC geeft je inzicht in de verschillen tussen mensen, maar vooral inzicht in jezelf. Wat is jouw natuurlijke stijl van communiceren? Wat zijn jouw onbewuste drijfveren? Uitgangspunt is het DISC model met vier fundamentele temperamenten. Het beschrijft jouw natuurlijke gedragsstijl en geeft handvatten om prettiger te werken, te leven, en om te gaan met anderen.
Lees meer.
Q4 logo
Foto Theo-Erik
Vertragen-logo-kopie
Trap

Progressio Training en Coaching is Partner van Vertragen.nl

Sinds kort is Progressio Training en Coaching partner van Vertragen.nl.
Met Vertragen.nl krijg je weer regie over je eigen leven.


Wij helpen jou om weer stevig in je schoenen te staan.

Met vertragen bieden we trainingen die we zowel online als offline kunnen bieden.
Het kan individueel of in groepsverband.Meer info meer over de mogelijkheden om te Vertragen!

koen-bw-1

Koen Dijkstra stelt zich voor:


Zeer blij ben ik met de ondersteuning van Koen. Hij geeft Progressio en sterke impuls, waar het gaat om visualisatie etc.

Lees hier meer over deze topper!

Youtube
Ook heeft Progressio een Youtube kanaal. Op dit kanaal delen we video's met interviews, informatie en wat relevant is voor Persoonlijke Ontwikkeling. In 2021 zullen we regelmatig inspirerende video's delen.
Klik hier voor het kanaal en je kan je uiteraard abonneren.Logo Nobco Affiliated with EMCC klein-rgb
coachingmonitor-badge-a1
facebook website instagram linkedin