Profielfoto social media

Ontwikkeling begint bij jezelf!

Hierbij ontvang je de 2-maandelijkse nieuwsbrief. Wij houden je op de hoogte van mentale vitaliteit, persoonlijke leiderschap en nog veel meer zaken die te maken hebben met ontwikkeling van jou als individu.
De laatste maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest om Progressio verder te ontwikkelen en voor de toekomst mooie masterclasses, workshops en trainingen samen te stellen. In deze verse nieuwsbrief gaan we op een aantal komende activiteiten in en delen we een blog "Durf jij om hulp te vragen"?.

Durf jij om hulp te vragen?

Als ondernemer en coach ben ik normaal gesproken al veel met mensen in contact. Van ondernemers tot particulieren. Tijdens de coronaperiode misschien nog wel meer. Lees meer.

YouTube

Sinds kort heeft Progressio een Youtube kanaal. Op dit kanaal delen we video's met interviews, informatie en wat relevant is voor Persoonlijke Ontwikkeling.
Klik hier voor het kanaal en je kan je uiteraard abonneren.

De Vitality Mind Challenge

Meer en meer mensen komen helaas verder onder druk te staan door de tijd waarin we leven. Wil je weten hoe jij er mentaal voor staat? En hoe je er beter mee om kan gaan?
Lees meer

Masterclass Online Presenteren en Leidinggeven

30 oktober a.s. organiseren we i.s.m. Frouke Kramer van Uitgesproken een zeer inspirerende workshop Online Presenteren en Leidinggeven. In de afgelopen tijd is het duidelijk geworden dat we meer en meer online gaan werken. “Live” samenwerken zal minder worden en daardoor zal een andere skill set nodig zijn, als het gaat om presenteren of leidinggeven. Als abonnee bieden we 10% korting op deze masterclass. Vermeld nieuwsbrief bij de inschrijving en je ontvangt deze speciale korting.
Lees meer.
E13F93FA-674C-478A-A211-A7B08CF94B70
Frouke klein
MAR_5868

Meerdaagse workshop op Vlieland: Herontdek je ondernemerschap'!

Op 8 november gaan we met 8 ondernemers/managers werken aan een nieuwe toekomst als leider met een verrassend programma.
Lees meer over deze inspiratiereis

Meerdaagse workshop op Vlieland: "Mentaal Vitaal"!

Ook zijn we in voorbereiding voor het organiseren van een zeer complete workshop over leren en ervaren hoe je beter met stress kan omgaan en hoe je dat kan herkennen. Maar ook wat Persoonlijk Leiderschap is en wat het voor je kan doen.
Lees meer over deze inspiratiereis
MAR_5854

Workshops / Trainingen

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van fysieke workshops en trainingen voor kleinere groepen voor het geval de maatregelen versoepeld worden. Tijdens deze bijeenkomsten geven we je inzichten, hoe je anders met een crisis om kan gaan. Lees meer.
Workshop-768x1152-2
Webfoto-HV-2-1
Vanaf september 2020 presenteren wij Horeca Vitaal!
Na de zomer beginnen we met strategische partners Horeca Vitaal. een platform waarbij kennis, ervaring en gastbeleving centraal staat.
Lees meer over Horeca Vitaal
Logo Nobco Affiliated with EMCC klein-rgb
coachingmonitor-badge-a1
facebook website instagram linkedin